Una setantena de plaques senyalitzen el patrimoni històric i cultural de la ciutat

Cultura

Publicat el 15/mai/07 per Nacho Vazquez

L'Ajuntament ha instal·lat diversos senyals per donar a conèixer els punts d'interès del municipi. Es tracta de dos tipus de plaques, les específiques que senyalitzen i informen sobre l'espai on estan ubicades, i les d'entorn, que a més de la informació de l'espai, marquen els punts d'interès de l'indret. Cada placa informa del nom, la cronologia, l'autor i una petita ressenya històrica de cadascun dels edificis.

Les plaques estan editades en tres idiomes - català, castellà i anglès - i tenen la ressenya històrica traduïda a l'alfabet braille. L'objectiu de la iniciativa és difondre el coneixement del patrimoni històric i artístic i posar de relleu els elements pels quals l'edifici senyalitzat és important.

La nova senyalització vol també fomentar la construcció de l'identitat col·lectiva santcugatenca i ser una eina de promoció turística i cultural de la ciutat.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Hem inciat aquest procés per promoure la nostra ciutat portes endins i perquè la gent de fora pugui gaudir dels seus encants.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Carlos Fargas ha estat el dissenyador de les plaques. Fins ara ja s'han instal·lat 18 plaques i la resta es col·locaran en els propers dies.