Valldoreix otorga els seus premis literaris

Cultura

Publicat el 9/nov/02 per Carola

El mallorquí Gabriel Juan i la sabadellenca Sílvia Borràs són els guanyadors del Premi Literari de Valldoreix d'aquest any. Gabriel Juan ha guanyat en categoria d'adults amb el llibre 'Sor Angèlica', mentre que Sílvia Borràs de 15 anys, s'ha endut el premi juvenil amb 'El mirall de l'oblit.

Excepcionalment el jurat d'aquest any ha decidit nomenar un finalista per tal de reconèixer la qualitat de l'obra " La Capsa" de Jordi de Manuel Barrobin. Els premis es van entregar divendres, en el decurs d'un sopar a Valldoreix. Marti Roquer, el membre més antic del jurat, va aprofitar el sopar per recordar la història del premi:

Marti Roquer

El Premi Literari de Valldoreix existeix des del 1980


Angels Ponsa, regidora de serveis personals, va destacar l'interès ciutadà que mostren els santgugatencs envers la cultura.

Angels Ponsa

Els Sant Cugatencs tenen molt interès envers tot allò cultural


En total el certamen d'enguany ha comptat amb la participació de 39 persones de tot Catalunya, la majoria del Vallès Occidental i del Bages. Com a curiositat destaca un participant d'Estrasburg, un de Mallorca i un València. Enguany els premis han tingut l'honor de comptar amb la presència de Baltasar Porcel, premi Nacional de Cultura, com a membre del jurat.