El musical 'Grease' arribarà al Teatre-Auditori l'any vinent

Imatge del muntatge 'Grease, el musical de tu vida'

Cultura

Publicat el 4/set/07 per Marina Romero

El musical 'Grease' i els últims muntatges de Joan Pera i Josep Maria Flotats són alguns dels espectacles que ompliran la programació del Teatre-Auditori durant el proper any 2008. El mentalista Anthony Blake també portarà el seu últim espectacle, titulat 'Más cerca', a la nostra ciutat.

A punt d'estrenar la programació del primer trimestre de la temporada, el Teatre-Auditori ja ha avançat alguns dels espectacles que visitaran l'equipament municipal des del gener i fins al juny de l'any vinent.

Un dels plats forts serà 'Grease, el musical de tu vida', que començarà fent gira a la nostra ciutat amb la cantant Edurne d'Operación Triunfo interpretant el paper femení. El teatre també seguirà sent una gran aposta de la programació del 2008 amb les obres 'Stalin' de Marc Dugain, dirigida i interpretada per Josep Maria Flotats, 'El llibertí', amb els santcugatencs Ramon Madaula i Laura Conejero, o 'A la Toscana', de Sergi Belbel i amb els actors Jordi Boixaderas i Lluís Soler.

'Òscar. Una maleta, dues maletes', de Claude Magnier i amb l'actor Joan Pera encapçalant el repartiment, i l'obra 'Com pot ser que t'estimi tant', de la companyia T de Teatre, també es podran veure a Sant Cugat a partir del gener.

L'actor Joan Pera explica amb quines expectatives torna a la nostra ciutat.

Joan Pera

Havíem de venir abans, però l'èxit de l'obra a Barcelona ha provocat que vinguem més tard. Venir a Sant Cugat és una assignatura pendent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La màgia serà present també amb l'últim muntatge del mentalista Anthony Blake titulat 'Más cerca' i la música tindrà com a concert destacat el que oferirà el Cor del Gran Teatre del Liceu amb el Concert Stravinsky-Brahms.