El Casal de Joves TorreBlanca busca obrir-se a nous col·lectius amb una programació participativa

Cultura

Publicat el 17/set/07 per Cris Mont

Tallers de música i dansa, debats temàtics i espectacles teatrals són algunes de les activitats previstes per ampliar la participació al Casal de Joves TorreBlanca. Des de la seva inauguració, uns 1.500 joves d'entre 17 i 22 anys han fet ús de les instal·lacions i serveis d'aquest espai municipal.

El coordinador del Casal de Joves TorreBlanca, Joan Carles Busquets, valora positivament els serveis que ja ofereix l'espai.

Joan Carles Busquets

El casal està complint les expectatives. Donem cabuda a molts joves, hi ha molta diversitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El nou programa que s'ha presentat aquest dilluns al Casal s'ha dissenyat a partir de les 80 propostes que han fet els propis joves, a títol individual o en nom de col·lectius i entitats. L'equip gestor de l'equipament ha analitzat ja un 60% d'aquestes suggerències i seguirà estudiant la resta per incorporar-les a la programació futura.

El programa del primer trimestre inclou activitats molt diverses, com campionats de futbolí i tennis taula, un cicle de cinema i un taller de capoeira, entre d'altres.

La regidora de Joventut, Esther Salat, explica la nova imatge que busca el Casal.

Esther Salat

La nova imatge tracta d'obrir-nos al màxim d'una manera divertida, original, viva, molt oberta i neutral.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El programa s'ha editat amb un disseny innovador de Xavier Grau i conté una etiqueta que es pot bescanviar per una xapa en el mateix centre.