Òmnium Cultural apropa la cultura de la ciutat als santcugatencs

Cultura

Publicat el 3/oct/07 per Cristina Martinez

El programa 'Quedem?' arriba a Sant Cugat de la mà d'Òmnium Cultural. Es tracta d'un projecte de lleure que ofereix gratuïtament un seguit d'activitats destinades a la possibilitat que els participants coneguin indrets i activitats emblemàtics de la cultura catalana.

Oferir 'activitats de lleure per veure Sant Cugat amb uns altres ulls'. Aquest és l'objectiu de la nova proposta d'Òmnium Cultural a la nostra ciutat. Sota el lema 'Quedem?', la iniciativa vol apropar a tothom la cultura i els llocs més emblemàtics de Sant Cugat.

El projecte ha rebut el suport de l'Ajuntament amb una subvenció de 3.250 euros del Pla de Ciutadania. La regidora d'Igualtat, Cooperació i Immigració, Susanna Pellicer, ha destacat la importància de tasques com aquesta per integrar els nouvinguts.

Susanna Pellicer

'Activitats de lleure per veure Sant Cugat amb uns altres ulls'. Amb els ulls de la gent que fa temps que està aquí, que els ensenyareu Sant cugat des de les arrels.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els participants podran conèixer de primera mà espais com la Unió Santcugatenca, el Monestir i el Teatre-Auditori així com l'activitat dels Castellers i altres tradicions. La directora del programa, Laura Vendrell, explica a qui va adreçada la iniciativa.

Alba Vendrell

Tant per la persona que acaba d'arribar, com la persona que porta tota la vida a Sant Cugat i no coneix alguna de les coses que es va a visitar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El 'Quedem?', que ja s'ha dut a terme amb èxit a Barcelona i el Bages, arrenca a Sant Cugat el proper 19 d'octubre amb una visita a la Unió Santcugatenca.