Els castellers es preparen amb els castells de vigília per convertir-se en colla de vuit

Cultura

Publicat el 10/nov/07 per Nuria Alcala

Els Castellers de Sant Cugat han realitzat aquest dissabte a la plaça de Pere San els tradicionals castells de vigília. Els camises verdes s'han preparat d'aquesta manera per intentar diumenge carregar un 4 de 8 i convertir-se definitivament en colla de vuit.

La plaça Pere San ha estat l'escenari aquest dissabte dels castells de vigília dels Castellers de Sant Cugat. Els camises verdes han carregat un 5 de 7, un 4 de 7 amb agulla i un 4 de 7. La trobada ha acabat amb un sopar i un concert del grup de gralles Ganxets.

Aquest diumenge els Castellers intentaran realitzar un 4 de 8. La colla va intentar carregar aquest moviment durant la Festa Major de l'any passat. L'èxit dels assajos fa que les expectatives i la preparació dels castellers siguin òptimes per la diada.

Així ho explica el cap de colla, Marcel Serra.

Marcel Serra

Fer el primer castell de vuit és un pas molt important per la colla. El castell ha anat millorant cada dia i, per aquest motiu hem anat guanyant tranquilitat

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els camises verdes estaran acompanyats dels Castellers de Sants en la seva sortida a la Plaça durant la diada castellera de diumenge. Els Castellers de Sant Cugat faran un 5 de 7, un 3 de 7 per sota i un 4 de 8. L'ordre dels castells l'anunciarà el cap de colla demà al matí als castellers.