Ramon Casals presenta '100 preguntes que ens fem els pares'

Cultura

Publicat el 3/des/07 per Cristina Martinez

Reflexionar entorn les diferents situacions que es poden trobar els pares abans i després de tenir fills. Aquest és l'objectiu del nou llibre de Ramon Casals, '100 preguntes que ens fem els pares', que s'ha presentat aquest dilluns a la llibreria Paideia. Casals és professor de l'IES Leornado da Vinci.

A partir de l'experiència i de l'observació de diferents casos, Ramon Casals ha fet un recull de les preguntes que es poden fer tots aquells que tenen o volen tenir fills i que poden sorgir al llarg del creixement dels nens, des de la seva infantesa fins a l'adolescència. Temes com dormir, menjar, l'escola, la televisió, les drogues i l'educació sexual per als adolescents són algun dels que es qüestionen en el llibre.

Casals vol fer reflexionar als pares a partir de les diferents respostes que pot tenir cada pregunta.

Ramon Casals

Van apareixent situacions noves i per això volem fer una pauta de reflexió a partir de 100 preguntes i a partir dels experts buscar cadascú les respostes en el seu cas.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Casals ha remarcat que les preocupacions canvien en funció del temps però que encara hi continua havent certa 'por' a ser pares, sobretot perquè alguns joves fugen del compromís i busquen la llibertat que els podria privar el tenir fills.

De totes maneres, per a aquells que dubten o que ho tenen clar, el llibre vol ser una pauta de reflexió a partir d'experiències resoltes de diverses formes.