La 'Mostra de Tallers' del Teatre la Unió aplega prop de 500 persones en els dos dies de representacions

Cultura

Publicat el 27/gen/08 per Nuria Alcala

La peça teatral 'Trasacción' de José Sanchis Sinisterra ha tancat aquest diumenge la Mostra de Tallers per part dels alumnes de la Unió. Les diverses representacions, que s'han allargat durant tot el cap de setmana, han acollit un total de 500 persones.

El Teatre la Unió ha estat l'escenari durant tot el cap de setmana de la posada en escena del treball realitzat pels alumnes dels tallers d'interpretació. Un total de quinze grups han mostrat el treball realitzat durant els passats tres mesos dalt de l'escenari.
Després de l'actuació dels grups d'adults i joves, aquest diumenge ha estat el torn dels més petits. 'La fàbrica dels somnis', 'L'Illa misteriosa' i 'L'eterna joventut' han estat algunes de les peces que han representat al migdia els diferents grups de la mà de les professores Gemma Iglesias, Marta Sánchez i la directora del taller, Sílvia Servan.

Una desena de muntatges han omplert la tarda de diumenge al Teatre la Unió, que ha tancat la mostra amb l'escena 'Transacción' de José Sanchis Sinisterra i una assistència de prop de 500 persones.

La directora dels tallers, Sílvia Servan, valora molt positivament l'acollida dels tallers per part del públic.

Sílvia Servan

Estic molt contenta per l'acollida dels textos que hem fet els diversos professors. En aquesta mostra hi ha hagut molt text i ho variarem una mica a les properes mostres

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La representació de l'escena 'Crispetes de colors', programada per aquest diumenge a la tarda, ha estat ajornada fins el dia 24 de febrer.

Servan explica els motius de la cancel·lació.

Sílvia Servan

Era un grup que no tenia la feina enllestida. Hem preferit ajornar-lo al 24 de febrer juntament amb els adults de primer nivell

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El proper diumenge 10 de febrer el Teatre la Unió acollirà l'espectacle 'En Pantalone no pot dormir dins la seva programació familiar.