Canals Galeria d'Art estrena domini propi a Internet

Cultura

Publicat el 10/des/02 per Sònia

Canals Galeria d'Art estrena domini propi a Internet. Cinc anys després d'incorporar-se a la xarxa dins la web de la Fundació Sant Cugat, la galeria ja compta amb la seva pròpia pàgina web. La qualitat dels seus serveis i la rapidesa de la consultat ha donat a la web el Premi U de disseny internacional.

Dijous es compleixen dos anys de la presentació de la pàgina web de la Canals, i la galeria ho celebra amb un domini propi. La web de Canals Galeri d'Art es pot consultar ara a www.canals-art.com
La pàgina va ser creada fa tres anys i des de llavors ha estat un punt de referència de l'actualitat artística de la ciutat. El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha parlat d'aquesta nova web:

Josep Canals

La pàgina web fins ara s'allotjava en la fundació Sant Cugat i a partir d'aquest aniversari compta amb un domini propi


La nova pàgina web s'actualitza cada mes i ofereix informació relacionada amb la galeria santcugatenca, els artistes i exposicions. Josep Canals:

Josep Canals

A l'entrada de la pàgina hi ha una agenda que parla del que és la galeria, dels artistes i de l'exposició actual


La web es pot consultar en català, castellà i anglès i mostra iinformació puntual del recorregut de la Tretzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català.