Mira-sol escalfa motors per al 7è Festival de Teatre

Imatge de la sisena edició

Cultura

Publicat el 26/mar/08 per Anna Bernadó

L'obra 'Després de la pluja' de Sergi Belbel, a càrrec del grup Mira-sol Teatre, obrirà el Festival de Teatre de Mira-sol, que tindrà lloc entre l'11 i el 13 d'abril. La 7a edició del festival comptarà amb espectacles familiars, el muntatge 'Fuita', de Jordi Galceran, així com la tradicional cloenda del certamen a càrrec dels Diables de Sant Cugat.

L'obra 'Després de la pluja' de Sergi Belbel, a càrrec del grup Mira-sol Teatre, obrirà la setena edició del Festival de Teatre de Mira-sol la nit del divendres 11 d'abril.

La directora del grup, Rosa Sicart, explica el contingut de l'obra.

Rosa Sicart

És controvertida perquè parla de fumar a l'empresa i del temps en què vivim, carregat i amb falta de pluja.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El festival continuarà dissabte amb l'espectacle infantil 'El tresor amagat', de la companyia de titelles Animamundi, a les dotze del migdia. Entre les cinc i les set de la tarda serà el torn dels tallers d'arts escèniques, adreçat a públic infantil, amenitzats amb una festa medieval.

El plat fort arribarà de la mà de Jordi Galceran amb l'obra 'Fuita' a càrrec del grup Margarida Xirgu a les nou del vespre.

El darrer dia del festival inclourà l'espectacle familiar 'Brins' de la companyia resident al Teatre-Auditori, Nats Nuts, al migdia, i el muntatge 'Bufaplanetes' de la companya Pep Bou a les set de la tarda. Com ja és tradició, un espectacle amb foc del Diables de Sant Cugat tancarà el festival a dos quarts de nou del vespre.