La trobada anual del Cor Infantil Sant Cugat i l'Aula de So reuneix 300 cantaires al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 25/mai/08 per Oriol Sumsi

L'escenari del Teatre-Auditori s'ha quedat petit aquest diumenge per acollir els 300 cantaires que han participat a la trobada anual del Cor Infantil Sant Cugat i l'Aula de So. Els més petits han interpretat dues obres teatrals musicades, i el Cor Infantil quatre temes del seu últim disc. Al final, tots els participants s'han unit sobre l'escenari i han cantat tres cançons, l'última acompanyats de tot el públic.

Fins a 10 grups corals de Sant Cugat, Banyoles i Porqueres han participat en aquesta tradicional trobada. El concert ha començat amb les obres 'Rínxols d'or i els tres óssos' i 'Dràcula, el vampir valent', que han comptat amb la col·laboració dels Tallers de teatre infantil de la Unió.

A continuació, les noies del Cor Infantil Sant Cugat han envoltat literalment la platea amb les seves cançons clàssiques, i finalment els 300 participants han interpretat conjuntament cançons tradicionals mallorquines i africanes.

El fundador del Cor Infantil i un dels organitzadors del concert, Martí Marín, ha definit així l'acte.

Martí Marín

És un intent de demostrar a la ciutadania el projecte que fa molt anys que duem al cap. Creiem que es pot introduir la música en majúscula a les escoles.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El públic, format majoritàriament per familiars dels cantaires, s'ha mostrat molt satisfet del concert.

Públic

Té molta gràcia sentir cantar aquests nens tan petits. / Molt bé, ens ha agradat molt. / Ha estat molt interessant i de molt nivell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Al final del concert, l'escenari i l'auditori s'han unit i han cantat junts la cançó 'Singing all togheter'.