Les Joventuts Musicals donen el tret de sortida al 'Sant Cugat Música a l'estiu'

Cultura

Publicat el 4/jun/08 per Marina Romero

La primera edició de 'Sant Cugat Música a l'estiu 2008', arrenca aquest divendres amb el concert 'De Bach a Piazzola' que oferiran les Joventuts Musicals de Sant Cugat. L'objectiu del certamen, que s'allargarà fins el setembre, és unificar la gran varietat d'activitats musicals que es desenvolupen durant els mesos d'estiu. A més, la ciutat viurà per primera vegada la fira del disc, una activitat organitzada per Cugat.cat.

La primera edició de Sant Cugat Música vol potenciar concerts professionals i amateurs, activitats pedagògiques i conferències a l'entorn de la música. El certamen inclou el 5è Festival de Música de Cambra al Monestir, la segona trobada internacional de cors d'homes, o el concert de sardanes i música de cobla, entre altres activitats.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, explica què persegueix aquesta primera edició de 'Sant Cugat Música 2008'.

Xavier Escura

Volem aglutinar les activitats i endreçar tot el panorama musical de la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per primera vegada Sant Cugat viurà la primera fira del disc, una activitat organitzada per Cugat.cat, que tindrà lloc el dissabte 12 de juliol. Escoltem Escura.

Xavier Escura

Volem que sigui la típica fira del disc que es fa a les diferents ciutats de Catalunya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, Cugat.cat organitzarà una audició de sardanes de plaça, que anirà a càrrec de la cobla Vil·la d'Olesa amb una selecció feta pels oients de Ràdio Sant Cugat.

De cara a properes edicions del certamen l'organització espera incloure altres gèneres musicals.