Hewlett Packard filma tres vídeos a la Canals-Galeria d'Art per promocionar un nou producte

Moment de la filmació a la Canals Galeris d'Art

Cultura

Publicat el 9/jul/08 per Guillemer Sartorio

L'empresa Hewlett Packard (HP), amb seu a Sant Cugat, ha filmat tres vídeos promocionals a la Canals-Galeria d'Art, a la plaça d'Octavià. La realització d'aquests productes audiovisuals formen part d'una campanya promocional per introduir al mercat global un nou producte d'HP a finals d'any.

Aquest nou producte de la multinacional ha estat creat a la seu que l'empresa té a Sant Cugat, amb una plantilla de més de 2.000 treballadors. Els vídeos realitzats s'exposaran a la pàgina web de l'empresa quan el producte surti a la llum i es faran servir en fires i conferències internacionals. El departament de màrqueting d'HP ha escollit la Galeria Canals perquè es considera un espai amb una important col·lecció d'obres.

Escoltem al propietari de Canals-Galeria d'Art, Josep Canals.

Josep Canals

La galeria Canals ha estat escenari de la filmació d'un nou producte que serà molt útil per a les galeries d'art. Aquests vídeos tindran una projecció internacional.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



No és la primera vegada que la Canals ofereix les seves galeries com a localització, ja que TV3 també hi ha gravat algunes emissions.