Les inscripcions per als tallers de Pou d'Art, obertes fins l'1 d'octubre

Els alumnes matriculats poden gaudir de descomptes en botigues especialitzades o en cursos intensius

Cultura

Publicat el 18/set/08 per Guillem Sartorio

Les inscripcions per als tallers de la galeria Pou d'Art estaran obertes fins l'1 d'octubre, data en què s'iniciaran les classes. La novetat d'enguany seran els tallers sobre monogràfics com llibres d'artista, nous materials d'escultura i ceràmiques. Uns 200 alumnes podran gaudir de les activitats ofertes a la Galeria i a les diferents escoles que ofereixen els tallers com a activitats extraescolars.

Els tallers més populars són els d'expressió plàstica, els de còmic i els de pintura per a adults. Aquest any, però, i arran de diverses propostes, es formaran nous grups que faran classes de ceràmica, llibres d'artista o sobre nous materials d'escultura.

Tot i que la majora d'activitats es fan a la mateixa galeria Pou d'Art, la tendència, segons la directora del Pou d'Art, Maria Fabre, és que els tallers es facin a les escoles com a activitats fora d'horari escolar.

Maria Fabre

Treballem a quatre escoles i podem arribar a duplicar les plaçes. Ara és més còmode per als pares anar a buscar una mica més tard als fills a l'escola que no portar-los aqui.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'objectiu dels tallers que comencen l'1 d'octubre és potenciar la creativitat i la capacitat comunicativa de menuts i grans.