Es posen a la venda les entrades del concert solidari amb el poble gallec

Cultura

Publicat el 23/gen/03 per Eugènia

Avui es posen a la venda les entrades per al concert que organitza la Plataforma Sant Cugat amb el Poble Gallec aquest dissabte. Les entrades es poden adquirir a la Casa de Cultura de 10 del matí a 9 del vespre per 5 euros i mitja hora abans del concert al Monestir,.

El concert se celebrarà dissabte a l'església del Monestir i participaran nou corals de la ciutat. D'aquesta manera, Sant Cugat vol mostrar la seva solidaritat amb el poble gallec i fer una aportació a les tasques de neteja de fuel amb la recaptació obtinguda de la venda d'entrades. Aquestes tenen un preu de 5 euros però també s'accepten donatius.

Aquesta és una de les primeres iniciatives que posa en marxa la Plataforma Sant Cugat amb el Poble Gallec de la qual formen part l'Ajuntament i set entitats de la ciutat, entre elles Ràdio Sant Cugat. Recordem que aquestes entitats van signar un manifest per exigir a les administracions polítiques mesures més estrictes per regular el trànsit de vaixells que transporten matèries susceptibles de contaminar el mar.