Comencen les sessions del club de lectura de teatre

Cultura

Publicat el 25/set/08 per Adria Claramunt

'Volem convertir aquest club de lectura en un club d'espectadors'. Amb aquesta intenció ha començat la directora i crítica teatral Dolors Vilarasau la primera sessió del Club de Lectura de teatre que s'ha iniciat aquest dimecres a la Biblioteca del Mil·lenari. De la mà de Vilarasau, una quinzena de persones s'introduiran en obres com 'El llibertí', 'Espectres' o 'La Tortuga de Darwin' que posteriorment es representaran al Teatre-Auditori.

Dolors Vilarasau ha explicat que, conjuntament amb la directora de la biblioteca, Pepa Forn, han decidit convertir aquesta iniciativa en un club d'espectadors.


Dolors Vilarasau

Gràcies a la vinculació de la Biblioteca amb el Teatre-Auditori hem decidit de fer un club d'espectadors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La directora santcugatenca ha destacat la gran varietat de les obres que es tractaran durant aquesta edició del club i que li permetran introduir els assistents en els diferents gèneres teatrals.

L'objectiu de Vilarasau és que els membres del club puguin anar a les representacions del Teatre-Auditori amb amb un gran coneixement del què aniran a veure.

Les places per formar part d'aquest club de lectura estan ja ocupades tot i que hi ha oberta una llista d'espera per possibles baixes.