Els Geganters de Sant Cugat finalitzen la temporada amb bon gust de boca

Colla de geganters de Sant Cugat a la Granada, a l'Alt Penedès

Cultura

Publicat el 13/oct/08 per Laura Grau

Els Geganters de Sant Cugat fa un balanç positiu de la temporada després de l'actuació d'aquest diumenge a la vila la Granada, a l'Alt Penedès. Una quarantena de santcugatencs han acompanyat el Joan i la Marieta pels carrers de la vila.

L'alt compromís de la gent i el bon ambient han estat els dos components de l'èxit, segons els gegants de Sant Cugat, de l'última actuació de la temporada a la vila de la Granada, a l'Alt Penedès. Fins a 40 santcugatencs i 12 portadors s'han traslladat a la petita localitat, xifra que encara no havien aconseguit des de l'inici de la temporada.

Durant la jornada també han participat colles del País Basc i d'Andorra. Després d'un ball de bastoners s'han procedit als balls de gegants. Els santcugatencs han estat acompanyats per les gralles dels Laietans de Mataró.

Tot i que la temporada gegantera va començar fluixa, el cap de la colla, Carles Falp, en fa un balanç final positiu.

Carles Falp

Hem fet moltes actuacions i ens ha acompanyat molta gent. Som optimistes de cara a l'any vinent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La colla també ha remarcat la participació del gegantó Valentí del taller municipal Triangle, figura amb la qual compten des de l'any passat.

Segons Falp, l'objectiu de l'entitat de cara a l'any vinent és 'seguir creixent per a afrontar nous projectes i seguir aportant il·lusió al món de les tradicions catalanes'.