Més iniciatives per a la jornada del Festival de Poesia d'avui

Cultura

Publicat el 18/oct/08 per Marc Sala

La plaça d'Octavià, la llibreria L'Amic Imaginari i la sala La Galeria s'afegeixen a aquesta quarta jornada del festival, que començarà a les onze del matí. Cugat.cat també participarà instal·lant un plató a la plaça d'Octavià perquè els santcugatencs recitin poesia. La jornada s'allargarà més enllà de la mitjanit amb un 'after hours' poètic.

L'espectacle dirigit per Sílvia Servan tornarà a encetar la jornada a la plaça d'Octavià a les onze del matí amb 'Poesia al carrer'. A la mateixa plaça, Cugat.cat oferirà un escenari perquè els santcugatencs puguin llegir els seus poemes preferits. A la una, el Museu proposa un recorregut pels versos d'Agustí Bartra amb música en directe a càrrec de Joan Alavedra.

Subirachs & Margarit serà una trobada entre amics l'escultor Josep Maria Subirachs i el poeta Joan Margarit. La trobada serà a partir de les set de la tarda a La Galeria.

El director del certamen, Francesc Parcerisas, destaca aquesta iniciativa.

Francesc Parcerisas

Aquesta col·laboració entre ells serà interessant. A més Margarit és el premi nacional de literatura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Al punt de la mitjanit el Casal de Joves TorreBlanca ofereix 'Guspires de pedra foguera', un 'after hours poètic' habitual del festival.