El Teatre-Auditori acull avui l'obra 'Germanes', de Carol López

Cartell de l'obra Germanes

Cultura

Publicat el 8/nov/08 per Núria Juanico

Amparo Fernández, Maria Lanau i Aina Clotet protagonitzen aquesta nit al Teatre-Auditori l'obra de teatre 'Germanes', dirigida per Carol López. L'espectacle s'inspira en l'inici de 'Les tres germanes' de Txèkhov. El muntatge, que vol reflexionar sobre la vida mentre es parla de la mort, ha estat el gran èxit teatral de la primavera passada a Barcelona.

'Germanes' presenta la situació d'una família composta per una vídua, Isabel, i les seves tres filles, Irene, Ivonne i Inés. Les protagonistes es reuneixen un any després de la mort del pare. Sota una aparença de normalitat que caracteritza les relacions familiars, sorgiran els secrets, els odis i les angoixes reprimits durant la vida de les protagonistes.

El muntatge presenta diàlegs enginyosos, situacions plenes d'ironia i moments on els sentiments com l'odi i l'enveja es fan palesos amb molta intensitat.

Carol López ha explicat per què creu que es pot fer una comèdia a partir d'una història dramàtica.


Carol López

Jo penso que l'humor és present, fins i tot, en els moments més durs. A la vida tot t'ho has d'intentar mirar amb humor, la mort també.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'Germanes', que ha estat nominada a cinc premis Butaca, es pot veure aquest dissabte a les deu de la nit al Teatre-Auditori. El preu de l'entrada oscil·la entre els 22 i els 14 euros.