Participació massiva a la 31a edició del pessebre vivent

Cultura

Publicat el 20/des/08 per Cristina Solias

El pessebre vivent arriba a la seva 31a edició amb una participació massiva de 96 nens i nenes santcugatencs. La mostra tindrà lloc aquest dimecres als jardins del Monestir. El Grup de Joves de la parròquia pretén, amb aquesta representació, inculcar als més menuts el missatge més solidari del Nadal.

La solidaritat en aquestes dates també estarà present a la representació amb una parada de comerç just d'Intermón Oxfam i la campanya de recollida de joguines 'Un nen una joguina'. El membre de l'organització del pessebre vivent, Bernat Picornell, explica la intenció més altruista del pessebre vivent infantil de Sant Cugat.


Bernat Picornell

És un missatge diferent al Nadal consumista que es viu avui en dia. Nosaltres apostem per un Nadal de solidaritat amb la gent que més pateix a nivell econòmic i familiar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'organització del pessebre vivent millora cada any parades i decorats així com també part de la il·luminació perquè l'atrezzo no quedi obsolet. El que no canviarà serà la tradicional xocolatada de la mitja part per escalfar la panxa als assistents.

Picornell valora també la importància que se segueixi celebrant a la ciutat aquesta tradició.


Bernat Picornell

És molt important preservar aquesta tradició perquè és molt antiga i en la que han participat molts santcugatencs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per seguir arribant a més públic santcugatenc aquest any s'ha divulgat la iniciativa pel Facebook perquè tots aquells joves que de petits hi van participar els faci gràcia tornar a veure la representació. De cara l'any que ve, el Grup de Joves de la parròquia vol crear una pàgina web amb informació de la mostra i fotografies de les diferents edicions.

El pessebre vivent celebra aquest any la seva 31 edició el dimecres vinent en dues sessions: a les sis i a les set de la tarda, als jardins del Monestir.