L'OSSC felicita el Nadal amb un concert marcat per la qualitat

L'Orquestra al concert de Nadal

Cultura

Publicat el 21/des/08 per Cristina Solias

Bona acollida del primer concert de Nadal d'aquest any de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. La incorporació de ballets d'òpera en el repertori han fet que el tradicional espectacle doni un salt de qualitat. El Teatre-Auditori s'ha omplert de gom a gom per aquest concert que es repetirà el proper dimarts.

El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, explica les novetats d'enguany .

Josep Ferré

Aquest any hem incorporat alguns ballets d'òpera. Amb aquesta incorporació el concert guanya molta categoria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'actuació ha regalat dosis d'humor i algunes sorpreses a les famílies assistents que han pogut gaudir de la interpretació de les tradicionals polques, marxes i nombroses peces d'Strauss. També han escoltat una obra inèdita del compositor català Jesús Rodríguez Picó. El silenci habitual del públic només s'ha trencat pels repetits aplaudiments dels assistents.

Ferrer també ha mostrat la seva satisfacció en aconseguir que l'espectacle sigui un còctel de música alegre perquè el públic s'animi fins i tot a ballar, acompanyats pel grup de dansa Laura Esteve.

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat celebrarà un segon concert de Nadal el proper dimarts a les nou de la nit. Les entrades ja estan exhaurides.