Pep Tugues: 'La crisi pot beneficiar el Teatre-Auditori'

Cultura

Publicat el 7/gen/09 per Oriol Sumsi

La crisi no només no afectarà la vitalitat del Teatre-Auditori, sinó que pot ser que l'enforteixi. Aquesta és almenys l'opinió dels seu director, Pep Tugues, que assegura que quan hi ha moments difícils la gent encara té més necessitat d'espectacles. Tugues afegeix que si hi ha santcugatencs que deixen d'anar als teatres de Barcelona, això pot significar més públic per a l'equipament municipal.

El Teatre-Auditori afronta la crisi econòmica amb optimisme i amb el convenciment que es tracta més d'una oportunitat que d'un problema. Amb 26 espectacles programats i nous tipus d'abonaments pensats per als diferents tipus de públic, s'intentarà combatre la mala situació econòmica amb l'objectiu no només de mantenir-se, sinó fins i tot de créixer.

Escoltem el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, durant una entrevista a Cugat.cat.

Pep Tugues

Quanta més crisi, més espectacle. El món de l'espectacle és necessari per viure.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb tot, Tugues ha explicat que en la nova programació s'han limitat les sessions dobles, que només es faran quan hi hagi una demanda real del públic. Segons el director, és una qüestió de prudència.

Pep Tugues

Teníem dues opcions, fer més funcions o fer més espectacles. Hem preferit fer més espectacles i repetir només quan hi hagi demanda.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els plats forts de la nova temporada són l'espectacle 'Solo', amb Emma Vilarasau, i els concerts de Sergio Dalma, Martirio i Joan Manuel Serrat.