Una mostra de teatre posa a prova amb èxit els alumnes de la Unió

Cultura

Publicat el 1/feb/09 per Anna Berenguer

Els alumnes del Teatre la Unió han demostrat sobre l'escenari els coneixements adquirits als seus tallers en una mostra que s'ha allargat durant tot el cap de setmana. De la mà d'autors com Koltès i Brecht i de peces de creació pròpia, els tretze grups d'actors han ofert davant una platea plena de gom a gom el resultat final dels diferents tallers.

Durant els dos dies, el Teatre la Unió ha estat una plataforma d'exhibició per als alumnes. Damunt l'escenari, s'han pogut veure peces pròpies creades a partir de la improvisació entre professors i alumnes però també, obres d'autors tan rellevants com Koltès o Brecht. La mostra dels tallers ha estat la cloenda dels cursos d'interpretació de tretze grups d'alumnes que van des dels més petits fins els més grans. La directora dels tallers, Sílvia Servan, ha explicat un dels objectius de la mostra.

Sílvia Servan

M'ha agradat molt a nivell de disciplina. D'entendre la fenia no només dalt de l'escenari. Hem treballat molt entre tots.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El Teatre la Unió ha omplert les butaques aquests dos dies per veure debutar els seus alumnes. Alguns dels actors han explicat l'experiència viscuda aquest cap de setmana.

Alumnes

El paper que faig és molt complicat. / El que més m'agrada són els improvisacions. M'agradaria ser actor. / Faig teatre perquè puc deixar-me anar molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'obra de Brecht ha posat, aquest diumenge a la tarda, el punt i final a dos dies de marató amb el muntatge 'Terror i Misèria del Tercer Reich'. L'espectacle, resultat de la unió de 25 escenes dramàtiques, ha pujat dalt l'escenari la realitat de l'Alemanya nazi.