El bar Stop recull les frases més originals dels seus clients a les Bústies Literàries

Cultura

Publicat el 18/feb/09 per Núria Juanico / Cristina Solias

El bar Stop, situat a l'avinguda Rius i Taulet, recull les frases i escrits més originals dels seus clients a les Bústies Literàries. Aquesta iniciativa, que ha començat aquest febrer, exposa al públic els millors escrits per fomentar la creativitat i participació dels clients. El bar Stop publicarà les frases més originals en un llibret que s'oferirà com un obsequi als clients a finals d'any.

Amb la col·laboració de la papereria Duplo, el bar Stop ha instal·lat a les seves parets cinc Bústies Literàries on els clients poden aportar el seu escrit. El text pot ser original o d'altres autors, sempre que es referenciï. Aquesta iniciativa té l'objectiu de recollir cada mes les frases i exposar-les tant al bar com al Facebook, on els participants podran donar la seva opinió. A finals d'any es recolliran tots els escrits i se seleccionaran els millors segons criteris artístics i literaris sense excloure tampoc el bon sentit de l'humor.

El cambrer del bar Stop, Gabriel Cardona, explica que aquesta iniciativa pretén potenciar les tertúlies literàries per abandonar temàtiques com el futbol.

Gabriel Cardona

Cada mes penjarem les frases al bar i al Facebook per votar-ne les millors. L'objectiu és potenciar les tertúlies literàries de temes que no siguin el futbol.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Un cop escollides les millors frases i escrits, es publicaran en un llibret que es repartirà gratuïtament entre els clients a finals d'any.