La Setmana del Llibre en Català diu que no és 'significatiu' l'abandó del Gremi de Llibreters

Cultura

Publicat el 23/feb/09 per Anna Bernadó

La comissió organitzadora de la Setmana del Llibre en Català resta importància a la desvinculació del Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya del certamen. El president de l'organització, Albert Pèlach, assegura que l'abandonament del col·lectiu 'no és significatiu' perquè 'ja s'han fet altres Setmanes del Llibre sense la participació d'alguns gremis'. A més, Pèlach afirma que l'organització de la setmana està molt avançada i que no influirà en el desenvolupament de les activitats.

L'organització de la Setmana del Llibre en Català assegura que es vol donar un gir de qualitat al certamen i que Sant Cugat es correspon perfectament amb aquest nou model. La introducció del caràcter festiu no ha de suposar, segons la comissió organitzadora, una pèrdua de prestigi ni de qualitat de la setmana. D'aquesta manera, el president de l'organització ha respost les crítiques del col·lectiu de llibreters, que considera que amb els canvis introduïts en aquesta edició es vol desvirtuar l'esdeveniment.

Segons Pèlach, l'abandó del certamen per part del Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya no és 'significatiu'. Són declaracions a Cugat.cat.

Albert Pèlach

S'han organitzat setmanes sense la participació activa d'alguns gremis i no és un fet significatiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El president de la comissió organitzadora també ha restat importància al fet al·legant que les activitats de la setmana ja estan molt avançades i que el gremi també ha aportat idees al certamen abans de desvincular-s'hi.

Albert Pèlach

Els actes estan organitzats i molts d'ells amb la participació activa del Gremi de Llibreters.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La Setmana del Llibre en Català començarà divendres de la setmana que ve.