L'oscaritzada Penélope Cruz arriba a les pantalles de la ciutat amb 'Los Abrazos Rotos'

Cartell promocional de la pel·lícula 'Los Abrazos Rotos'

Cultura

Publicat el 20/mar/09 per Marc Texidó

'Los Abrazos Rotos', la darrera pel·lícula de Pedro Almódovar ha arribat aquesta setmana als cinemes de la ciutat amb Lluís Homar i Penélope Cruz. A banda els santcugatencs poden veure aquest cap de setmana el thriller 'Duplicity' de Tony Gilroy i la comèdia 'Una pareja de tres' dels actors Owen Wilson i Jennifer Aniston.

L'actriu Penélope Cruz, que recentment ha estat guardonada amb un Oscar, i l'actor Lluís Homar protagonitzen 'Los Abrazos Rotos' la darrera producció de Pedro Almodovar. La cinta narra la vida d'un escriptor de guions cinematogràfics que després d'un accident de cotxe es queda cec i perd la seva parella.

A banda, dels Estats Units arriben dues propostes diferents. Per als amants de l'acció i la intriga poden escollir la pel·lícula 'Duplicity' on un ex agent de la CIA i una altra de MI6 deixen l'espionatge nacional per treballar per dues multinacions enfrontades. Ells hauràn d'aconseguir la formula que permeti guanyar a la primera que la tingui una autèntica fortuna. La pel·lícula està protagonitzada per Julia Roberts i Clive Owen dirigits per Tony Gilroy.

L'altra proposta nord-americana és una comèdia-romàntica que, amb el nom 'Una pareja de tres', explica la història d'una parella que volen tenir un fill però que per impossibilitats laborals no creuen estar preparats. Jennifer Aniston i Owen Wilson, els protagonistes, han rebut les ordres del director David Frankel.