Mira-sol Teatre es planteja ampliar el festival després de la bona acollida de la vuitena edició

Cultura

Publicat el 23/mar/09 per Nuria Alcala / Cristina Solias

La vuitena edició del Festival de Teatre de Mira-sol tanca amb una bona assistència de públic, segons l'organització. Les obres i tallers teatrals per a grans i petits de les tres jornades programades han apropat una vegada més la cultura teatral al districte. L'objectiu ara es ampliar el format de la cita per a les properes edicions.

El tret de sortida el va donar divendres l'obra 'Catalans a la romana', del propi grup de teatre del districte. Amb aquest muntatge el Casal va aconseguir omplir-se de gom a gom, un èxit que s'ha repetit en bona part de la programació d'aquesta vuitena edició. L'han seguit propostes com 'El malalt imaginari' de la Trepa, la fira infantil i l'espectacle familiar de Nats Nus 'Maps'.

Després de vuit anys i de la bona resposta del públic, Mira-sol Teatre es planteja ampliar el format per a les properes edicions. Ho explica la directora del grup teatral, Rosa Sicart.

Rosa Sicart

El format podria fer-se en un parell de caps de setmana. També hem pensat fer-ho en dos o tres setmanes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, explica la importància de potenciar iniciatives als districtes.

Xavier Escura

La iniciativa és magnífica i cal potenciar-la perquè fa extensiu el teatre a tot Sant Cugat que no s'acaba al centre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Enguany, el festival ha clos amb l'obra del grup professional Per-versions, 'Còmica vida' i un espectacle de foc a càrrec dels Diables de Sant Cugat i els Katakitinga.