Josep Maria Pou parla d''Els nois d'història'

Cultura

Publicat el 24/mar/09 per Marc Texidó

L'educació, l'adolescència i els mètodes d'aprenentatges que apliquen cada professor són els principals temes que tracta l'obra 'Els nois d'història' dirigida i interpretada per l'actor Josep Maria Pou i que arriba la setmana vinent al Teatre-Auditori. Aquest dilluns Pou, acompanyat del crític de cinema Àngel Comes, ha participat a la xerrada 'Parlem de...' que ha servit per parlar de la pel·lícula amb el mateix nom i de la seva adaptació teatral.

L'obra se situa en una escola anglesa on els alumnes de secundària es preparen per els exàmens d'ingrés a la universitat. Arran d'aquestes classes, l'obra planteja els mètodes d'educació que segueixen els diferents professors. Ho ha explicat l'actor Josep Maria Pou durant la xerrada 'Parlem de...'.

Josep Maria Pou

Parla de l'educació, de l'adolescència i dels conceptes d'educació. Des del mestre que creu que els joves se'ls educa per estar preparats per la vida o els que només volen ensenyar a aprovar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La xerrada també ha comptat amb Àngel Comes. El crític de cinema ha parlat de la pel·lícula que ha inspirat l'obra de teatre i que es podrà veure al cicle de cinema d'autor aquest dijous.

La xerrada ha comptat amb l'assistència d'una trentena de persones.