El coreògraf David Campos estrena la seva versió de 'La Bella Dorment' al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 24/mar/09 per Marc Sala

La Companyia de Ballet David Campos estrenarà aquest divendres al Teatre-Auditori la seva versió del clàssic musicat per Txaikovsky 'La Bella Dorment'. Es tracta d'un espectacle on es combina ballet clàssic amb projeccions de vídeo. Abans de la representació, hi haurà un assaig gratuït i obert al públic.

El muntatge és una renovació del clàssic universal per apropar-lo a un públic més jove. El coreògraf David Campos, que dirigeix la Companyia de Ballet de Santa Coloma, utilitza un plantejament cinematogràfic per representar una versió de caire més oníric que el clàssic. Campos allarga el somni de la princesa uns 800 anys per fer-la despertar a l'actualitat.

David Campos explica el punt de partida de la seva versió del conte.

David Campos

Es desperta en un apartament luxós. En aquest cas la desperta el televisor, però ella vol tornar al somni.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




És la primera col·laboració entre la companyia de Campos i el Teatre-Auditori. La representació a Sant Cugat és l'estrena d'un espectacle que seguidament es presentarà a Madrid el mes que ve.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, destaca l'elecció de Sant Cugat com a lloc d'estrena.

Xavier Escura

És una renovació del clàssic. És un privilegi que s'estreni aquí a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La representació arrancarà a les deu de la nit d'aquest divendres i el preu de l'entrada és de 24 euros. Abans, a les set de la tarda, hi haurà un assaig obert al públic totalment gratuït. Per assistir-hi, cal passar a reservar plaça a les taquilles del Teatre-Auditori.