Els guanyadors del Festival Curt Ficcions es projectaran a les sales Yelmo

Logotip del festival

Cultura

Publicat el 1/abr/09 per Adria Claramunt

Els tres curts guanyadors de la 12a edició del Festival Curt Ficcions arriben aquest divendres a les sales de cinema Yelmo de Sant Cugat. Els espectadors podran gaudir pel mateix preu de l'entrada dels curtmetratges vencedors abans de veure la pel·lícula que hagin seleccionat. La mostra visitarà en total 19 ciutats de l'estat espanyol.

Aquesta iniciativa de l'Associació Curt Ficcions pretén promoure el curtmetratge cinematogràfic més enllà de les sales habituals que les programen i de la celebració del mateix festival Curt Ficcions, celebrat a principis d'any a Barcelona.

La sots-directora del Festival, Sara Be Lecea, ha explicat a Cugat.cat que les sales cada vegada estan més obertes a projectar nous formats.

Sara Be Lecea

Les sales responen cada vegada millor. Tenen ganes d'oferir productes diferents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els curts premiats són 'El ataque de los robots de la nebulosa-5' de Chema García, que compta amb una menció especial a la secció oficial del Festival de Sundance de Utah als Estats Units d'Amèrica, 'Reacción' de David Victori i 'Consulta 16' de José Manuel Carrasco.

Aquests curtmetratges es podran veure als Yelmo de Sant Cugat entre el 3 i el 9 d'abril, i més tard continuaran el seu itinerari per completar un recorregut que els portarà per 19 ciutats de l'Estat espanyol.