Estrenes per a tots els gustos als cines locals

Una de les estrenes de la setmana

Cultura

Publicat el 3/abr/09 per Silvia Gonzalez

Estrenes de tot tipus i per a tots els públics arriben als cinemes locals amb motiu de les vacances de Setmana Santa. Les novetats més destacades són el thriller 'La lista', amb Hugh Jackman, i el film d'animació 'Monstruos contra alienígenas'.

A l'espera de presentar 'Lobezno', Hugh Jackman fa de dolent per primera vegada a 'La lista'. Un thriller on l'heroi de 'X-Men' comparteix protagonisme amb Ewan McGregor i Michelle Williams. Un registre ben diferent té 'Monstruos contra alienígenas', una producció de la Dreamworks que aplica tecnologia en tres dimensions.

Les altres propostes són l'espanyola 'La casa de mi padre' amb Juan José Ballesta i el retorn de Carmelo Goméz i Emma Suárez, que coincideixen quinze anys després de 'El perro del hortelano'. La cartellera la completen la seqüela de 'A todo gas' i el film d'època 'La duquesa', amb Keira Knightley, Ralph Fiennes i Charlotte Rampling.

'Monstruos contra alienígenas' és l'única novetat que es pot veure a les sales Cinesa. Aquest film i la resta d'estrenes es projecten a Yelmo Cineplex.