Arriba la 5a edició dels itineraris guiats per conèixer el patrimoni de la ciutat

Els itineraris guiats donaran a conèixer diferents indrets de la ciutat com el Monestir

Cultura

Publicat el 7/abr/09 per Jordi Mas / Mar Castro

L'Oficina de Turisme de Sant Cugat torna a organitzar, un any més, una nova edició dels itineraris guiats per la ciutat, que permetran als santcugatencs conèixer de més a prop diferents indrets de la ciutat. En total s'han dissenyat quatre itineraris que abastaran diversos espais emblemàtics de Sant Cugat com el Monestir i Torre Negra. Des d'aquest mes i fins el novembre santcugatencs i ciutadans de fora podran endinsar-se en la riquesa cultural de la nostra ciutat.

'De nit al Monestir', 'El campanar, l'església i el claustre', 'Entre copes a l'Eixample' i 'La llegenda de la Torre Negra' són els títols de les sortides guiades que comencen a l'abril i que s'allargaran fins el novembre en diferents dies i sessions.

El director del Museu de la ciutat, Lluís Campins, ha explicat l'objectiu d'aquests itineraris guiats que enguany arriben a la seva cinquena edició.

Lluís Campins

L'objectiu és donar a conèixer la realitat del municipi i la seva riquesa patrimonial.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Per participar en aquestes visites, s'haurà de fer una reserva prèvia a través de l'oficina de turisme, ubicada a la plaça d'Octavià. Les dates de les visites són variables i caldrà informar-se a Turisme.santcugat.cat per conèixer-les amb exactitud.