Obert el concurs 'Tria la teva música', que augmenta el nombre de grups participants

Cultura

Publicat el 11/abr/07 per Marina Romero

La segona edició de concurs 'Tria la teva música' organitzat per Noves Freqüències de les Joventuts Musicals se celebrarà durant els mesos de maig i juny. Enguany, el límit de bandes que podran concursar augmentarà fins a 10, superant les 6 de l'any passat. Totes les actuacions tindran lloc al Casal de Cultura de Mira-sol.

Durant els mesos de maig i juny torna el concurs 'Tria la teva música', obert a tots els grups de música de Catalunya però amb una participació màxima de 10 bandes.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, subratlla la importància que té el concurs per a la cultura musical de la ciutat.

Toni Ramon

Les joventuts musicals han insistit sempre de manera molt positiva amb aquesta proposta. Esperem que en un futur la línia de suport a aquestes iniciatives vagi sempre en augment.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'edició d'enguany del concurs incorpora algunes novetats importants. Ho explica el responsable de la iniciativa, Albert Bach.

Albert Bach

Aquest any passem de 6 a 10 bandes, també comptem amb un jurat que deicidrà part dels premis i l'estrucutura del concurs també serà diferent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els premis inclouran una aportació en metàl·lic de 2.000 euros, hores d'estudi de gravació i actuacions assegurades a altres sales del Vallès, a més difusió a través dels mitjans de comunicació.

El concurs tindrà lloc els propers 5, 11 i 15 de maig i 2 de juny. Tots aquells grups que vulguin participar-hi poden fer-ho a través de la pàgina web de les Joventuts Musicals.