El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, a Washington

Imatge d'arxiu de Josep Ferré

Cultura

Publicat el 26/mai/09 per Cristina Solias

El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, dirigirà el 7 de juny l'Orquestra Simfònica de Vancouver, la Clark College Orchestra. El mestre també pronunciarà una conferència sobre la música catalana i la seva experiència en aquests 20 anys al capdavant de l'orquestra santcugatenca.

Josep Ferré interpretarà a la ciutat nord-americana de Vancouver un repertori de música catalana amb títols tan destacats com 'Sardana camperola' d'Eduard Toldrà, 'Impressions camperoles' de Joaquim Serra i 'Milenarium' de Joan Albert Amargós, entre d'altres.

El director titular de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, explica la importància de donar a conèixer la ciutat al continent americà.

Josep Ferré

La gent de la ciutat és el millor representant de la ciutat: les empreses, les produccions culturals, etc. Donarem molt bona imatge i es parlarà de Sant Cugat a l'altra punta del món.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'Orquestra Simfònica de Vancouver, la Clark College Orchestra, interpretarà amb la direcció del mestre català, 'Dansa del foc' de Manuel Falla i el 'Concert per a piano i orquestra' de Domenico Bartolucci amb el pianista solista italià Antonio Di Cristofano.