El Serrat més sincer i proper tanca la celebració dels 15 anys del Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 31/mai/09 per Marina Romero

Joan Manuel Serrat ha tancat la celebració dels 15 anys del Teatre-Auditori amb un concert on ha mostrat la seva essència més pura. El noi del Poble-Sec ha interpretat temes tan coneguts com 'Mediterráneo' o 'Cantares'. El punt més àlgid del concert ha estat quan el públic s'ha posat dempeus després d'escoltar 'Paraules d'amor'. Serrat s'ha acomiadat de Sant Cugat amb el tema 'Pare' i amb els forts aplaudiments del Teatre-Auditori ple al complet.

La gira '100 x 100 Serrat' va començar a Valladolid ara fa quatre anys, després que el cantautor superés una malaltia que el va obligar a aturar la gira 'Serrat Sinfónico'. El cantautor ha arribat a Sant Cugat amb la seva guitarra, el seu tamboret i acompanyat del seu inseparable pianista Ricard Miralles. El cantautor ha ofert un repertori que recull la seva essència i el seu cançoner més poètic i despullat tal com ha explicat el mateix Joan Manuel Serrat.

Joan Manuel Serrat

Cada vegada que faig música amb el Ricard trobo una cançó molt sensual i molt propera. És molt agradable.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un joc de llums i un conjunt d'imatges projectades han acompanyat algunes de les cançons que ha interpretat l'artista com la que el cantautor dedica a les dones 'Si hagués nascut dona' o 'Esos locos bajitos', dedicada als més menuts. Serrat s'ha mostrat més que proper amb el públic santcugatenc i al llarg del concert ha volgut explicar algunes anècdotes i alguns pensaments als espectadors presents. El públic ha sortit encisat de l'espectacle.

Públic

Fantàstic, ha estat un plaer. / L'espectacle m'ha encantat. / El Serrat sempre serà el Serrat. / Una meravella. / Com sempre genial, cada vegada més proper.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tal com va passar fa tres anys, el noi del Poble-Sec ha estat l'encarregat de cloure la temporada del Teatre-Auditori. En aquesta ocasió però la celebració ha estat doble ja que el cantautor ha tancat la celebració dels 15 anys de l'equipament santcugatenc.