L'edat de gel arriba a les pantalles de Sant Cugat

Cartell d'Ice Age

Cultura

Publicat el 3/jul/09 per Silvia Gonzalez

La tercera part d''Ice age' i el film de terror 'La última casa a la izquierda' són les estrenes més rellevants d'aquest divendres als cinemes santcugatencs. La cartellera es completa amb l'espanyola 'Pagafantas', del director Borja Cobeaga.

Amb l'arribada de l'estiu les cartelleres locals es renoven molt poc. Un cop finalitzat el cicle de cinema d'autor, Cinesa Sant Cugat només incorpora la novetat 'Ice age', que completa la trilogia sobre les aventures del tigre Diego i els seus amics que, novament, s'enfronten als dinosaures.

Aquest film d'animació també es projecta a Yelmo Cineplex, igual que 'La última casa a la izquierda' i 'Pagafantas'. La primera és un remake del clàssic de Wes Craven de 1972, ara protagonitzada per Monica Potter i Toni Goldwyn, conegut per fer el paper de villà a 'Ghost'.

A 'Pagafantas', Borja Cobeaga ens presenta al televisiu actor basc Gorka Otxoa, un noi que fa constantment el ridícul. Una definició que es resumeix en el terme 'Pagafantas' que dóna nom a la pel.lícula, on també participen els veterans Kiti Manver i Oscar Ladoire.