El cinema educatiu per a nens omple l'auditori de l'ANC

Un dels dibuixos guanyadors

Cultura

Publicat el 7/ago/09 per Redacció

El cicle cultural 'Juliols de cinema' organitzat per CinemaNet ha tancat les seves portes amb èxit de públic. Segons els organitzadors, l'auditori de l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) s'ha quedat petit en les projeccions de dos films educatius destinats als més menuts. En canvi, les sessions per a adolescents han registrat una afluència menor d'assistents. La iniciativa s'ha completat amb un concurs de dibuix sobre les pel·lícules projectades.

L'associació divulgativa CinemaNet ha celebrat de nou a Sant Cugat el cicle 'Juliols de cinema', que ha projectat una selecció de dos llargmetratges que difonen valors educatius i familiars per als més menuts. Segons CinemaNet, la proposta ha comptat amb una 'assistència massiva de públic'.

Com a novetat d'enguany, l'organització ha ofert dues pel·lícules especialment destinades al públic adolescent, a petició dels assistents a l'anterior edició. Aquestes projeccions han comptat amb una afluència de menor públic.

El concurs 'Dibuixa el teu cinema' ha completat la proposta. Els guanyadors, d'entre 6 i 9 anys, han estat Cristina Farré, Gina Duran i Carmina Cappuyns.