'Anticristo', la nova pel·lícula de Lars Von Trier, s'estrena avui a Sant Cugat

Cartell promocional de la pel·lícula 'Anticristo'

Cultura

Publicat el 21/ago/09 per Miquel Herrada

La pel·lícula 'Anticristo', del danès Lars Von Trier, és l'estrena més destacada d'avui als cinemes santcugatencs. El film, protagonitzat per Willem Dafoe i Charlotte Gainsbourg, és la història d'una parella que coneix l'horror després de la mort del seu fill. La cinta, presentada al festival de Cannes d'enguany, es podrà veure al Yelmo Cineplex, que també estrena avui la nordamericana 'El mundo de los perdidos' i la tailandesa 'Ong Bak 2'.

Bona part de la crítica present a l'última edició del festival de Cannes va qualificar l'última creació de Lars Von Trier com un 'exercici de sadisme' i el públic especialitzat que va assistir a la projecció va rebre la pel·lícula amb una sonora xiulada final. En la roda de premsa posterior a l'exhibició, el director danès va afirmar que el film és fruit de 'la voluntat de Déu' i va autoproclamar-se, provocativament, com 'el millor director de cinema del món'. Polèmiques al marge, 'Anticristo', que es pot veure a partir d'avui al Yelmo Cineplex, és la història d'una parella que intenta superar la mort del seu fill, que va saltar per la finestra mentre els pares feien l'amor. El seu mètode per superar el tràngol és tancar-se en una inquietant cabanya al bosc per enfrontar-se, cara a cara, amb les seves pors.

Les sales del Yelmo Cineplex també estrenen avui altres propostes, com 'El mundo de los perdidos', una fantasia còmica basada en una sèrie infantil dels anys 70 en què un científic és projectat per error a un món paral·lel poblat de dinosauris i monstres d'un altre món. També s'estrena la tailandesa 'Ong Bak 2', amb l'especialista en arts marcials Tony Jaa com a director i actor protagonista.