Larsson, Gaspar Hernàndez i Stephenie Meyer, els més llegits al juliol a la Biblioteca del Mil·lenari

La trilogia de Larsson ja té versió cinematogràfica.

Cultura

Publicat el 25/ago/09 per Miquel Herrada

La trilogia 'Millenium' d'Stieg Larsson, 'El silenci' de Gaspar Hernàndez i la sèrie 'Crepúsculo' d'Stephenie Meyer han estat els llibres més llegits a la Biblioteca del Mil·lenari durant el mes de juliol. Els responsables de l'equipament també detecten un renovat interès per l'obra de Baltasar Porcel, mort l'1 de juliol passat. Prop de 13.000 persones han fet servir la Biblioteca al juliol, la majoria dels quals han demanat en préstec DVD i llibres.

El juliol s'ha tancat a la Biblioteca del Mil·lenari amb més d'11.500 documents en préstec. La majoria són DVD -2.205 préstecs-, seguits de novel·les -1.917-, CD -1.099- i revistes -607-.

La trilogia 'Millenium', del suec Stieg Larsson, ha batut tots els rècords i ha estat la més demanada durant l'estiu, seguida del llibre 'El silenci', del periodista Gaspar Hernàndez, i de la col·lecció 'Crepúsculo' d'Stephenie Meyer. Ildefonso Falcones amb 'La mano de Fátima', Asa Larsson amb 'Aurora boreal' i Sílvia Alcántara amb 'Olor de colònia' completen el rànquing dels autors més sol·licitats a l'equipament cultural.

Els responsables de la Biblioteca del Mil·lenari també han detectat un augment de peticions de l'obra del mallorquí resident a Valldoreix Baltasar Porcel, mort el passat 1 de juliol.

En la categoria infantil, els llibres més demanats són els de la sèrie Gerónimo Stilton. També tenen molt d'èxit els còmics manga entre el públic més jove.