El lema de la Festa de la Tardor, a debat a principis de setembre

Ambient de la Festa de la Tardor de 2008

Cultura

Publicat el 26/ago/09 per Nuria Alcala

La Comissió de la Festa de la Tardor començarà el 3 de setembre el debat amb les entitats de la ciutat per definir la reivindicació i lema d'aquesta edició. Segons l'organització, la crisi econòmica podria ser la temàtica escollida.

Entre el 6 i el 8 de novembre, la 34a Festa de la Tardor prendrà els carrers de la ciutat amb un missatge reivindicatiu, encara per concretar, relacionat amb les principals problemàtiques socials de Sant Cugat. La protecció de la Torre Negra i del Parc de Collserola, les necessitat de les entitats de la ciutat i el pla d'equipaments han estat alguns dels protagonistes dels missatges de les edicions anteriors de la festa. Aquest any, la crisi econòmica podria centrar el tema.

Ho explica el membre de la comissió de la Festa de la Tardor José Manuel Casteleiro.

José Manuel Casteleiro

La crisi actual és un tema de reflexió molt important: es tracta d'un tema preocupant per la societat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Precisament la conjuntura actual podria incrementar la participació d'entitats a la Festa. Segons Casteleiro, la situació econòmica obligaria les entitats a donar suport a la iniciativa per 'fer pinya' entre els participants de la iniciativa.

José Manuel Casteleiro

La crisi econòmica podria fer que les entitats es vegin obligades a participar al costat de les persones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'organització afirma que la línia de la graella d'activitats d'enguany s'inspirarà en les edicions anteriors i pels interessos concrets de les entitats participants.