Shakespeare visita el Teatre-Auditori amb 'Hamlet' i 'Ricard II'

Cultura

Publicat el 7/oct/09 per Cristina Solias

Protagonisme de Shakespeare a la programació del Teatre-Auditori d'aquesta tardor. L'actor santcugatenc Carles Martínez interpretarà 'Hamlet', mentre que Carme Gonzàlez formarà part del repartiment de 'Ricard II'. Els actors han explicat les seves impressions sobre Shakespeare i les seves obres aquest dimarts, durant una xerrada al cafè Auditori en la que han assitit una trentena de persones.

L'actor santcugatenc Carles Martínez explica com serà la versió de 'Hamlet' que interpretarà al Teatre-Auditori sota la direcció d'Oriol Broggi.

Carles Martínez

És una versió despullada de més metafísica del compte. La virtut de l'obra i de l'Oriol Broggi és explicar la història de venjança.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Martínez ha dit sentir-se molt còmode al Teatre-Auditori tot i els problemes acústics de la sala.

Carles Martínez

El Teatre-Auditori té problemes acústics. Però jo vaig venir fa dos anys i va ser un bolo magnífic i amb un públic extraordinari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Carles Martínez interpretarà 'Hamlet' a l'equipament santcugatenc el 16 d'octubre. L'altra obra de Shakespeare que acollirà el Teatre-Auditori, 'Ricard II', i que comptarà amb l'actuació de Carme González, s'estrenarà el 18 de desembre.