Mokoomba s'acomiada de Sant Cugat actuant a Cugat tv i a la Festa de Tardor

El grup ha ofert una actuació a Cugat tv

Cultura

Publicat el 6/nov/09 per Marc Sala

El grup zimbabuès Mokoomba posa punt i final a la seva estada a Sant Cugat amb un concert aquest dissabte a la plaça del Rei, dins dels actes de la Festa de Tardor. La formació, guanyadora del Music Crossroads International Festival, ha visitat durant la setmana diverses escoles de la ciutat, on ha explicat les seves experiències, i els estudis de Cugat tv, on ha ofert un concert en acústic. Mira l'acústic de Mookomba a Cugat tv

Els integrants de la banda han visitat la ciutat gràcies al projecte 'Music Cross Roads - Petits Músics del Món' promogut per les Joventuts Musicals de Sant Cugat, que any rere any porta a Sant Cugat el guanyador del festival africà.

Les escoles de la ciutat han pogut gaudir de la música dels Mookomba, amb qui els alumnes han conversat per tal de descobrir la realitat musical i social del continent africà.

Mookomba ha interpretat un concert acústic als estudis de Cugat tv, que es pot veure al programa 'Desendolla't' del canal Música. El director del festival a Zimbabwe, Matthias Shumba Banguré, i el guitarrista de Mokoomba, Trustworth Samede, han explicat a Cugat.cat com han viscut l'experiència europea.

Mathias Shumba Banguré i Trustworth Samede

Estar a Europa és meravellós, especialment a Sant Cugat. Compartim la vida a casa de la gent./ Estem coneixent molts tipus de gent amb cultures diferents. Estem descobrint moltes tribus diferents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Aquest divendres al migdia la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, ha donat la benvinguda als músics africans en nom del consistori.

Susanna Pellicer

Donem la benvinguda a la banda. Pensem que la música és un bon instrument per expressar solidaritat i apendre de les seves vivències.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Dissabte, a les nou del vespre a la plaça del Rei, Mokoomba s'acomiadarà dels santcugatencs amb un concert gratuït en el marc de la Festa de Tardor.