La Ki-tin-ga-da s'estrena amb una cercavila i concerts

Els Kata Kitinga han presentat la Ki-tin-ga-da a

Cultura

Publicat el 6/nov/09 per Cristina Solias

Els Kata Kitinga celebren el dissabte14 el seu primer aniversari amb una cercavila pels carrers de la ciutat. Un dinar popular i una tarda plena de concerts a la Nau de Cultura de Valldoreix són les activitats que continuaran donant vida a la Ki-tin-ga-da. Amb aquest nom, la formació ha batejat la festa amb la qual pretenen donar-se a conèixer i fer-se un lloc en el teixit cultural de Sant Cugat.

La Ki-tin-ga-da començarà al punt del migdia amb una cercavila que sortirà de la plaça d'Octavià. El grup de percussió local recorrerà els carrers de la ciutat amb la companyia i la gresca d'altres formacions com els xanquers Conya Cigonya, els Tocanassos de la Guineueta i els santcugatencs Karabassà, entre d'altres. La cercavila pujarà als Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) fins arribar a Valldoreix on celebraran un dinar popular.

La presidenta dels Kata Kitinga, Eva González, explica quina és l'essència que volen donar-li a la festa.

Eva González

La Kitingada esperem que sigui il·lusió. En resum, tot és positiu perquè la música ens encanta, estem aprenent molt i som una colla.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La tarda anirà marcada pels concerts d'aforament limitat que tindran lloc a la Nau de Cultura de Valldoreix. El grup de pop català, Xenon, els Lemmings Rock i Amparo Sánchez són les propostes més destacades.


Els èxits inesperats que han aconseguit els Kata Kitinga en aquest primer any de vida, fa que a partir d'ara es marquin reptes més ambiciosos. Els explica González als micròfons de Cugat.cat.

Eva González

Continuarem ampliant temes a nivell musical, i fent peces pròpies. Volem provar temes més tradicionals i treballar les coreografies.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un altre dels objectius del grup de percussió local és contribuir a la consolidació de la xarxa cultural de la ciutat. La participació dels Diables de Sant Cugat en el fi de festa de la Ki-tin-ga-da és una mostra d'aquesta intenció d'enfortir el teixit social santcugatenc.