Ja hi ha guanyadors del '1a maqueta' de Joventuts Musicals

Ara se sabrà quin grup gravarà un videoclip

Cultura

Publicat el 11/nov/09 per Josep Gimeno

La tercera edició del concurs '1a Maqueta', organitzat per Joventuts Musicals Sant Cugat, ja té guanyadors de les 12 hores gratuïtes a un estudi de gravació. Són el jove grup de funk-rock The Risas, el trio femení Blue Velvet, la banda de samba-reggae Citxileo, els tortosins Natural Band i el quartet de punk-rock El final del Laberinto. Un dels cinc grups s'endurà també el premi d'enregistrar un videoclip.

Joventuts Musicals Sant Cugat ha organitzat un any més el concurs '1a maqueta', que enguany arriba a la tercera edició. L'entitat musical santcugatenca i l'estudi de gravació Aula de So, que acollirà els enregistraments, compten amb la col·laboració de Cugat.cat i l'Ajuntament en aquesta iniciativa, que pretén potenciar els joves grups musicals, especialment els santcugatencs.

Les bases del concurs marcaven que com a mínim tres de les cinc formacions guanyadores de les 12 hores de gravació gratuïtes serien santcugatenques, i finalment han acabat sent quatre dels cinc grups. Altres requisits eren que la mitjana d'edat dels components no superés els 25 anys i que el grup no tingués un contracte discogràfic.