Els darrers finalistes del concurs 'Yunque flamenco' es decideixen avui al CPA

Imatge d'arxiu de la seu del CPA

Cultura

Publicat el 21/nov/09 per Adria Claramunt

El Centro Popular Andaluz (CPA) acull aquest dissabte la darrera eliminatòria del 'Yunque Flamenco', un concurs de cant flamenc d'àmbit estatal. Una desena de cantants, acompanyats de dos guitarristes, competiran per accedir a la final, que tindrà lloc el 12 de desembre a Santa Coloma de Gramanet, ciutat bressol del certamen.

El 'Yunque flamenco' arriba enguany a la 18a edició amb la consideració de ser un dels tres concursos més importants en el món del cant flamenc. L'eliminatòria que acull el CPA aquest dissabte a les nou del vespre és la cinquena i última abans de la gran final. Una desena d'aspirants intentaran guanyar-se el lloc a la fase definitiva que tindrà lloc al Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramanet.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, s'ha felicitat d'acollir aquesta eliminatòria del 'Yunque flamenco'.

Antonio Rodríguez

'El 'Yunque flamenco' és un dels concursos més importants d'Espanya i estem orgullosos que Sant Cugat aculli una de les eliminatòries.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'actuació començarà a les nou del vespre i s'hi podrà accedir de franc fins omplir l'aforament de 180 persones. Una cinquantena de cantants han participat enguany en les cinc eliminatòries d'aquest concurs organitzatper la Federació d'Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC).