Robert de Niro aterra als cinemes locals amb 'Algo pasa en Hollywood'

Cartell d''Algo pasa en Hollywood'

Cultura

Publicat el 11/des/09 per Anna Bernadó

La comèdia negra 'Algo pasa en Hollywood', amb Robert de Niro, i el drama francès 'El erizo' són les principals estrenes de la cartellera local. Els dos films es poden veure al complex Yelmo Cineplex, que també oferirà la retransmissió en directe del partit entre el Barça i l'Español dissabte a les vuit del vespre.

Robert De Niro, Catherine Keener i Sean Penn donen vida a 'Algo pasa en Hollywood', un drama 'perversament divertit' segons els seus creadors, que també compta entre el repartiment amb Robin Wright Penn, Kristen Stewart i Bruce Willis. Sota la direcció de Barry Levinson, el veterà productor Art Linson adapta el seu propi best seller 'What Just Happened: Bitter Hollywood Tales from the Front Line' a la gran pantalla. El llargmetratge s'endinsa en les entranyes del negoci cinematogràfic, els seus excessos, el seu cinisme i la por a la propera crisi.

Mona Achache firma el drama francès 'El erizo', inspirat en la novel·la 'L'elegància de l'eriçó', de Muriel Barbery. Osiane Balasko, Garance Le Guillermic i Togo Igawa interpreten les vides d'alguns habitants del número 7 del carrer Grenelle de París.

Com ja va fer amb el partit entre el Barça i el Madrid, Yelmo Cineplex també ofereix la retransmissió del partit entre el Futbol Club Barcelona i el Real Club Deportivo Español dissabte a les vuit del vespre.