La Jove coral Harmonia s'estrena amb el tradicional concert de Nadal de Valldoreix

Concert a l'església de Sant Cebrià

Cultura

Publicat el 20/des/09 per Anna Gonzalez

La música de la coral Harmonia de Valldoreix i de la secció jove de la formació dóna la benvinguda al Nadal al territori. El tradicional concert de Nadal ha comptat per primer cop amb l'actuació de la coral juvenil, recentment constituïda, que s'ha presentant en societat amb un repertori modern. L'església de Sant Cebrià ha acollit aquest diumenge al vespre aquest concert, que ha aplegat més d'un centenar de persones i que ha destacat per la bona sintonia de tots els músics.

Valldoreix s'ha sumat a l'inici de la programació de Nadal amb la fira d'artesans i amb el tradicional concert de la coral Harmonia. Enguany, la formació, que normalment comparteix la seva actuació amb altres grups, ha ofert un repertori variat acompanyats per la secció juvenil, formada per vuit membres d'entre 20 i 30 anys que encara han de triar el nom del grup.

El director de totes dues formacions, Albert Santiago, parla de la nova agrupació coral.

Albert Santiago

És un grup de joves que tenen molta il·lusió per cantar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El concert ha comptat amb dues parts, on cadascuna de les corals han ofert el seu repertori preferit. Finalment, i com no podia ser d'una altra manera, tots els cantaires han clos l'actuació amb la interpretació de diverses nadales. Santiago defineix el programa del concert.

Albert Santiago

A la primera part la coral Harmonia canta una mostra del seu repertori variat. La segona és la presentació de la coral jove. Després hem fet nadales.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El concert ha comptat amb diverses personalitats valldoreixenques, com la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, i alguns vocals.

La coral Harmonia de Valldoreix, amb gairebé 30 anys d'història, encara ara nous projectes que la portaran a compartir escenari amb altres formacions. La propera actuació serà aquest mateix dilluns a la tarda, quan la coral oferirà un nou concert de Nadal acompanyats per primer cop pels alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix.