El Museu de Sant Cugat enceta l'any amb una visita teatralitzada al Monestir

La visita té lloc al claustre del Monestir

Cultura

Publicat el 2/gen/10 per Núria Juanico / Francesc Badia

La ja consolidada visita al claustre del Monestir ha donat el tret de sortida a les activitats del 2010 del Museu de Sant Cugat. Personatges com l'escultor Arnau Cadell, el batlle, el prior del Monestir i un monjo s'han encarregat de guiar els visitants al voltant del claustre per desxifrar el significat dels capitells de les columnes. La visita teatralitzada, que ja fa més d'un any que s'organitza, ha comptat aquest dissabte amb una quarantena d'assistents.

Els membres de Mira-Sol Teatre s'han posat a la pell d'un monjo, del batlle, del prior del Monestir i de l'escultor dels capitells per transportar els visitants a l'època medieval. Sota el nom 'Deixeu parlar els capitells', l'activitat dóna a conèixer als assistents com es va construir el Monestir i quin significat tenen els capitells del claustre.

Un dels membres de Mira-Sol Teatre, Pep Miramun, ha dit a Cugat.cat que des que van començar amb aquesta activitat, el nombre d'assistents ha incrementat.

Pep Miramun

Vam començar a fer-la l'agost del 2008 i el nombre de persones ha anat pujant. Tenim una mitjana de vint persones per representació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La visita teatralitzada té lloc el primer dissabte de cada mes i l'entrada té un cost de dos euros.