Víctor Manuel porta 40 anys de trajectòria avui al Teatre-Auditori

Víctor Manuel / Font: www.comedia.cat

Cultura

Publicat el 22/gen/10 per Anna Bernadó

Víctor Manuel porta aquesta nit al Teatre-Auditori 'Vivir para cantarlo', un disc on repassa el seus 40 anys de trajectòria musical. El cantautor asturià farà un un repàs a les cançons més íntimes en un espectacle interactiu amb el públic dirigit per José Carlos Plaza. La cita musical, que començarà a les deu de la nit, s'emmarca en la 15a edició del festival BarnaSants.

'Vivir para cantarlo' és el retorn de Víctor Manuel als escenaris després de deu anys sense cantar en solitari. L'artista planteja el recital com un espectacle interactiu on dialoga de forma constant amb el públic i repassa la seva llarga trajectòria musical. L'asturià interpretarà cançons molt conegudes, juntament amb altres que no han tingut la mateixa repercussió, però que també han marcat la seva vida.

Cugat.cat ofereix una promoció de dues entrades al preu d'una. Per participar, cal enviar un correu a concurs@cugat.cat.

Prèviament a la seva actuació, el cantant atendrà els mitjans de comunicació al Teatre-Auditori a dos quarts de vuit del vespre.