Cultura busca alternatives al pavelló pel ball de Carnaval, tot i que ho veu difícil

Xavier Escura en una imatge d'arxiu

Cultura

Publicat el 10/feb/10 per Marc Sala

L'àrea de Cultura continua buscant alternatives al pavelló de la rambla del Celler pel ball de Carnaval de dissabte, tot i que el compliment de les normes de seguretat i el pressupost disponible ho dificulten. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha explicat a Cugat.cat que l'alt cost de condicionament del pavelló per una celebració d'aquestes característiques ha fet impossible celebrar el ball en aquest espai. Tot i les restriccions econòmiques, Escura considera que els actes programats mantenen l'esperit carnavalesc a la ciutat i als districtes.

L'enduriment de les mesures de seguretat per a celebracions multitudinàries i el pressupost reduït de l'àrea de Cultura, a causa de la crisi econòmica, han impedit, segons Xavier Escura, que el ball de Carnaval se celebri al pavelló. A tall d'exemple, Escura ha explicat que canviar les baranes per condicionar el recinte d'acord amb la normativa ja suposa un cost de 30.000 euros, i ha recordat que el pressupost de Cultura d'enguany destinat a Carnaval ha baixat fins als 12.000 euros, quan l'any anterior en sumava 19.000.

Xavier Escura ha explicat a Cugat.cat les dificultats que s'han trobat a l'hora d'organitzar el ball al pavelló.

Xavier Escura

El gran problema ha estat la retallada de pressupostos i unes mesures de seguretat exigents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Escura ha assenyalat que s'han estudiat altres emplaçaments com el PAV-1, el Casal de Joves TorreBlanca i el Casal de Mira-sol.